Stamtavla pitbull köp

Stamtavla pitbull köp


I den officiella kenneln av amerikanska pitbullterrier «Dognik Bulls» är valpar till salu! Finns för närvarande 1 röd hane och 4 tikar (3 svarta och 1 choklad). Priset är 1500 euro. Valpar är helt vaccinerade (komplexa vaccinationer plus rabiesvaccination), med ett registrerat mikrochip, med ett veterinärt europeiskt pass, med en ADBA (American Dog Breeders Association) stamtavla.
Valpar föds från importerade föräldrar. Fullständig mästarstamning! I blodet på våra hundar finns amerikanska mästare i ADBA- och UKC-utställningar, amerikanska stormästare i viktdragning, champions och stormästare i arbetsringen, sportmästare. Med glädje kommer jag att berätta och visa alla förfäder till våra valpar under kommunikation. Artikeln passar helt enkelt inte in på all information.
Bilder på våra renrasiga pitbullvalpar:


Bilder på nära släktingar till våra pitbullvalpar:


Varför ska du välja vår amerikanska pitbull kennel «Dognik Bulls»? Vi är registrerade hos den äldsta pitbullorganisationen i världen, American Dog Breeders Association. Alla våra valpar går till nya hem med ADBA stamtavlor. Alla våra pitbullar är genetiskt testade. Vi har sysslat med renrasiga pitbullar sedan 2011. Jag är chef för katteriet, jag heter Veronika Voitovska. Jag är en allmänläkare, en certifierad cynolog-expert, en massageterapeut, en domare i viktdragningstävlingar, en domare vid internationella utställningar. Mer än 300 pitbullar föds i vårt katteri, de lever i 22 länder i världen. Vi har stor erfarenhet av denna ras och med olika avelslinjer av pitbullar. Alla våra hundar är atletiska, muskulösa, friska pitbullar. Vi är i kontakt med ägarna till våra pitbulls dygnet runt. Vi har lång erfarenhet av att leverera till alla länder i världen, vi hjälper alltid till att ta med din valp till dig. Ofta levererar vi personligen valpar och lär känna varandra personligen. Ibland kommer folk till vår kennel för sin renrasiga pitbullvalp. Sedan introducerar vi människor för våra pitbulls, för valparnas föräldrar, valparnas morföräldrar.
För att köpa en riktigt cool, frisk, fullblods pitbullvalp, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +37127118654

Liknande artiklar:
Pitbull med stamtavla