ADBA sukutaulu pitbull

ADBA-sukutaulun läsnäolo pitbullissa takaa sen puhdasrotuisen! Ei-puhdasrotuisilla koirilla ei ole sukutauluja. Ja amerikkalaisen pitbullterrierin ADBA-sukutaulu on kuin kuningatar tavallisten ihmisten keskuudessa. Miksi pitbullilla on niin tärkeää, että sillä on ADBA-sukutaulu?
Vain ADBA-järjestössä (American Dog Breeders Association) on rekisteröity puhdasrotuiset pitbullit. Mutta maailmassa on muitakin kynologisia yhdistyksiä, esimerkiksi FCI (Suomessa se on kenneliitto). FCI ei kuitenkaan rekisteröi amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä. Mutta on muitakin organisaatioita, kuten UCI, RKD, ACW ja muut. Ja he rekisteröivät puhdasrotuisten koirien lisäksi myös muita kuin sukujuuria olevia koiria pitbulleiksi. Ei-puhdasrotuiset koirat voivat saada siellä niin sanotun «tyhjäsukutaulun», ja tällä koiralla on jo henkilökohtainen sukutaulu. Mutta tuleeko sellaisesta koirasta pitbull? Ei tietenkään. Ja ADBA:ssa tämä ei ole. Siellä on rekisteröity vain puhdasrotuisia amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä. Siksi, jos etsit pitbull-pentua, hänellä on oltava ADBA-sukutaulu.
Amerikkalainen pitbull-kennelimme «Dognik Bulls» on työskennellyt rodun parissa vuodesta 2011. Pitbull-kennelimme on virallisesti rekisteröity ADBA:han. Meidän pennut maksavat 1000-2500 euroa. Mikä määrää pennun hinnan? Tiettyjen vanhempien parituksesta, itse pennusta ja sen tulevaisuudennäkymistä (onko hänellä avioliitto pitbull-rodun kanssa). Kalleimmat pentumme ovat ulkomaisista astutusvierailuista. Ne maksavat 2000 eurosta alkaen.
Mutta jos menet sivustoille, jotka mainostavat pitbulleja, näet useita mainoksia koirista, jotka väittävät olevansa pitbulleja. Niitä myydään kuitenkin ilman sukutauluja, mikä tarkoittaa, että ne ovat sekarotuisia. Mutta tällaisten koirien hinnat ovat 1000-1200 euroa. Joten miksi maksaisit enemmän mutista, kun haluat ostaa puhdasrotuisen pitbullin? Ota yhteyttä pit bull kenneliin. Kerro meille minkä värinen, sukupuoli (naaras tai uros), millaisen luonteen haluat pennun. Kerro suunnilleen kuinka paljon rahaa odotat. Ja valitsemme sinulle parhaan sukutaulun amerikkalaisen pitbullterrierin.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
WhatsApp: +358414925166
Tältä näyttävät meidän kennelimme ADBA-sukutaululla varustetut aikuiset pitbulnnit: