Myydään pitbull pentuja

Myydään amerikkalaisen pitbullterrieripentuja Dognik Bulls -kennelista.

Kahdelta vanhemmalta, jotka tuotiin Amerikasta ja Bulgariasta. 3 tyttöä ja 2 poikaa vapaana. Värit musta ja punainen.
Pentujen isä Miller’s Wild Storm aka Castle, erityisesti tuotu Amerikasta. Kuuluisten koirien poika: Miller’s Brown Sugar ja Miller’s Eye of the Tiga (nimikkeellä ADBA, UKC, painonveto, monipuolinen pitbulleille). Pentueen isä on useiden maiden mestari näyttelyissä, amerikanpitbullinterrierien yksirotuisten näyttelyiden voittaja, kaikkien rotujen näyttelyiden voittaja. Urheilukilpailujen voittaja useissa maissa. Erinomainen pit bull isä: hänen lapsensa ovat mestareita kaikkialla Euroopassa. Terve, ei kanna geneettisiä rotusairauksia.
Dognik Bulls Anksunamunin pentujen emä on tuotu tunnetusta toimivasta bulgarialaiskennelistä. Meillä on jo pentuja, näytämme mielellämme kuinka upeita hänen lapsensa ovat kasvaneet. Vapaa sukutaulun geneettisestä sairaudesta — ataksiasta. Vahva, jolla on hyvä psyyke koira.
Pentuja on rajoitettu määrä, kiirehdi poikkeuksellisen pitbullterrierin omistajaksi.
Kuvia American Pitbull Terrier pennuista (pitbull pentuja myynnissä):


Jos haluat ostaa pitbull-pennun Dognik Bulls -kennelistämme, kirjoita meille ja kerro itsestäsi. Pennun hinta on 1500 euroa. Pentujen toimittamisessa on apua ympäri maailmaa (pitbullimme elävät 20 maassa).
Yhteystiedot:
Instagram — dognikbulls
Sähköposti: dognikb@gmail.com
WhatsApp: +358414925166

Samanlaisia ​​artikkeleita:
American pitbullterrier pentuja tori Suomi
American pitbull terrier puppies tori Finland