Pitbull kasvattajat Suomi

Tervetuloa viralliseen pitbull-kenneliin «Dognik Bulls». Miksi olemme Suomen parhaita pitbullien kasvattajia? Miksi valita Dognik Bulls -kennel?
1. Olemme työskennelleet American Pitbull Terrier -rodun kanssa vuodesta 2011.
2. Pitbullimme ovat selkeitä, hyvin omistajalähtöisiä, erinomaisia ​​urheilijoita ja perhekoiria.
3. Takaamme pitbull-rodun geneettisten sairauksien (pieniaivojen ataksia ja toisen tyypin verkkokalvon atrofia) puuttumisen.
4. Pitbull-kennelillä «Dognik Bulls» on oma jalostusohjelma, joka perustuu tuontikoiriin Amerikasta, Brasiliasta, Dagestanista, Venäjältä.
5. Olemme kokeneita pitbull-kasvattajia Suomessa. Kennelissämme on syntynyt yli 300 amerikkalaista pitbull terrieriä.
6. Kaikilla jalostuksessamme käytetyillä pitbulneilla ei ole terveysongelmia, kroonisia sairauksia tai allergioita.
7. «Dognik Bulls» kennelin johtaja — Veronika Voitovska. Sertifioitu asiantuntijakynologi, amerikkalainen pitbullterrierinäyttelytuomari, urheilukilpailujen tuomari, yleislääkäri.
8. Dognik Bulls -kennelin pitbull pennun hinta sisältää: yhteydenpito kennelimme koirien omistajien kanssa 24/7, madotettu pentu, rokotettu iän mukaan. Eurooppalainen eläinlääkäripassi, rekisteröity mikrosiru, ADBA-sukutaulu, yksilöllinen muistio. Pentujen hinta kennelissämme on 1500-2000 euroa.
Mutta parempi nähdä kerran kuin kuulla sata kertaa. Katso kennelimme upeita aikuisia pitbulleja:

Jos haluat ostaa pit bull pennun kennelistämme, ota meihin yhteyttä millä tahansa sopivalla tavalla. Kerro ensimmäisessä viestissä itsestäsi ja kodista, jota voit tarjota pennullemme.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +358414925166
Usein kysyttyjä kysymyksiä pitbull-kasvattajalle Suomessa:
Myydäänkö pitbullia ensimmäisenä koirana? Kyllä, myymme. Pitbullillamme on erinomaiset aivot ja vakaa psyyke. Aloittelija selviää myös niistä, jos hän kuuntelee kaikkia Dognik Bulls -kennelin johtajan neuvoja.
Miten Dognik Bullsin pitbullit eroavat muiden Suomen kasvattajien pitbulleista? Karjan laatu ja saman rodun, mutta eri kennelissä tuotettujen koirien ominaisuudet voivat olla täysin erilaisia. Lisääntyvien jälkeläisten tyyppi, laatu ja mentaliteetti eivät riipu kuulumisesta tiettyyn rotuun, vaan kasvattajan prioriteeteista, visiosta ja kokemuksesta.
Emme pelaa rulettia jalostuksessa. Pitkä ja systemaattinen jalostusnaaraiden valinta, jälkeläisten analysointi, myytyjen koirien testaus, geneettisten testien järjestelmä antavat meille mahdollisuuden nähdä tarkimman ja täydellisimmän kuvan toistettavissa olevista ominaisuuksista jokaisessa amerikkalaisen pitbull terrierien rivissä ja jokaisessa yhdistelmässä.
Koiranpentuja, joissa on etuliite «Dognik Bulls», jotka näet resurssimme kuvassa ja videossa, voi ostaa vain Dognik Bulls -kennelistä.
Kuinka noutaa pitbull-pentu Dognik Bulls -kennelistä?
Kaikki pennut ovat valmiita menemään uusiin koteihin 8 viikon iästä alkaen. Päiväkodille voi tulla henkilökohtaisesti. Tai sopimuksen mukaan tuomme pennun sinulle. Tai lähetämme sen eläinkuljetusyritykselle, jos asut kaukana. Pitbullimme elävät 23 maassa ympäri maailmaa. Tiedämme tarkalleen, kuinka pitbull-pentu toimitetaan minne tahansa.
Terveisin suomalainen pitbull-kasvattaja Veronika Voitovska, Dognik Bulls kenneliin (ADBA-rekisteröinti).

 

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Pitbull kasvattajat
Pitbull pennut Suomessa

Pitbull kasvattaja Suomi. Pitbull kasvattajat