«Dognik Bulls» -kennelin pitbulleilla on vahva luonne, intohimo ja vetovoima, erinomaiset lihakset ja vakaa psyyke. Pitbullimme kasvatetaan asumaan niin kaupunkiympäristössä kuin maaseudullakin. Dognik Bulls -kissalan pitbullit elävät muiden eläinten ja kaiken ikäisten lasten kanssa (0+ kk).
Olemme virallisia pitbull kasvattajia. Nimemme ovat Veronika Voitovska ja Ihor Havryk. Vuodesta 2011 lähtien olemme olleet tekemisissä amerikkalaisen pitbullterrierirodun kanssa. Pitbull-kennel rekisteröitiin virallisesti ADBA-järjestelmään (American Dog Breeders Association).
Pitbullimme ovat terveitä, allergisoimattomia, menestyvät hyvin urheilukilpailuissa ja näyttelyissä. Pitbull-kennelissämme «Dognik Bulls» syntyi Italian, Latvian, Viron, Suomen, Ukrainan, Venäjän, Valko-Venäjän, Multichampionit jne. mestareita.
Näin Dognik Bulls -kennelin aikuiset amerikkalaiset pitbullterrierit näyttävät niin kauniilta:

Olemme kokeneita pitbull-kasvattajia, jalostuslinjamme ovat keskittyneet tuottamaan korkealaatuisimpia rotustandardin mukaisia ​​pitbulleja.
Useita kertoja vuodessa meillä on pitbull-pentuja. Kennelin sisällä tehdyistä astutuksista (tällaisten pentujen hinta on noin 1500 euroa). Ja käyntiasteluista (tällaisten pentujen hinta on alkaen 2000 euroa, kun täydennämme ja kehitämme omia jalostuslinjojamme niin, että saat extraluokan pit bull pentuja).
Taimitarhan pääkasvatus rakentuu pitbulleille, joita toimme Amerikasta, Brasiliasta, Venäjältä ja Dagestanista. Nämä ovat amerikkalaisten pitbullterrierien urheilu- ja työlinjat.
Tällä hetkellä kennelissämme on myynnissä useita pentuja sekä varauksia tuleville pit bull pennuille.
Jos haluat ostaa pitbull-pennun virallisilta kasvattajilta Dognik Bulls -kennelista, kirjoita meille. Muista kertoa itsestäsi ja perheestäsi ensimmäisessä viestissä:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +358414925166
Kaikki pennut siirtyvät uusiin koteihin perussosialisoituneena (tottuneena kadulle, kaulapantaan ja talutushihnaan), madotettuina, rokotettuina, eläinlääkinnällisellä eurooppapassilla, rekisteröidyllä mikrosirulla, ADBA-sukutaululla. Muuten, kaikkien Dognik Bulls -kennelin pitbullien esi-isät voidaan jäljittää sukutaulun (paperi- ja verkkoversiot) kautta aina 1800-luvulle asti.
Mikäli et pääse kenneliin hakemaan pit bull-pentuasi henkilökohtaisesti, järjestämme toimituksen. Dognik Bullsin Pitbulls elää 23 maassa ympäri maailmaa.

 

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Pitbull Helsinki
Pitbull pennut Suomessa

Pitbull  kasvattajat. Pitbull kasvattajat Suomi.