Bine ați venit la canisa pitbull românească „Dognik Bulls”. Acum avem de vânzare cățeluși de pit bull minunați! Puteți cumpăra de la noi un cățeluș pit bull de rasă pură (American Pitbull Terrier).
Puii s-au nascut pe 1 iulie 2023. Doar 10 pui de pitbull. Unii dintre cățeluși sunt deja rezervați pentru Polonia, România, Finlanda. Mai multe femele și masculi sunt încă de vânzare.
Părinți căței pitbull români:

Fotografii cu pitbulls adulti Romania de la canisa „Dognik Bulls”. Cățelușul tău de la canisa noastră va crește la fel de frumos, musculos și inteligent.

Fotografii cu catelusi de vanzare «pitbull Romania«:

Toți cățeii noștri sunt pit-bull de rasă pură, cu un adevărat pedigree american ADBA (American Dog Breeders Association). Puii se mută în case noi la vârsta de 8 săptămâni. Vor avea deja vaccinare după vârstă, microcip înregistrat, pașaport european veterinar pentru un câine, pedigree ADBA. De asemenea, oferim fiecărui cățeluș o notă individuală. Povestește cum a crescut și s-a dezvoltat cățelul din momentul nașterii. De asemenea, cum să hrănească, să îngrijească, de ce vaccinuri și tratamente pentru purici, viermi, căpușe are nevoie un cățel în primul an de viață (cu datele la care ar trebui făcut acest lucru).
Pentru a cumpăra de la noi un cățeluș de pit bull nerealist (pitbul România), scrie-ne și povestește-ne despre tine și familia ta. Pretul unui catelus din aceasta imperechere este de 1500 euro. Apropo, tatăl cățeilor a fost adus din America, mama cățeilor pitbull a fost adusă din Daghestan. Tatăl cățeilor este multi-campion la spectacole și multi-campion la sport în mai multe țări. Părinții puilor nu au boli genetice (atrofie retiniană de tip II și ataxie cerebeloasă).
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
WhatsApp: +37127118654
Pitbulls din cria Dognik Bulls trăiesc în 23 de țări din întreaga lume. Dacă aveți nevoie de transport internațional, vă putem ajuta.
Dacă aveți întrebări despre puii de pitbull, canisa noastră, despre rasa pit bull, scrieți-ne.
Cu stimă, șefa canisa de pitbull terrier americani, pitbull România — Veronika Voitovska.

Articole similare:
Crescatori de pitbull Romania
Crescatori de pitbull

Pitbull Romania. Pui Pitbull Romania