Pitbull sukutaulun

Amerikkalaisten pitbullterrierien virallisesti rekisteröidyssä kennelissä «Dognik Bulls» pentuja myynnissä! Nyt meillä on myynnissä 4 narttua ja 1 uros pitbull.
Kuvia pitbull pennuista:


Pitbull pennut ovat 3 kuukauden ikäisiä. Kaikki pennut ovat jo täysin rokotettuja, eläinlääkinnällinen eurooppapassi, ADBA-sukutaulu, mikrosiru, eläinlääkärin tarkastama. Pitbull-kennelissämme on syntynyt yli 300 pitbullia, jotka asuvat 21 maassa ympäri maailmaa. Kaikki koiramme on tuotu Amerikasta, Brasiliasta, Venäjältä, Dagestanista jne. Käytämme vanhoja todistettuja verilinjoja — OFRN (Old Family Red Nose), Jumbo, DDWW, Red Alert. Olemme syntyneet Italian, Latvian, Liettuan, Valko-Venäjän, Ukrainan, Venäjän ja muiden maiden mestareiksi! Koiramme ovat voittaneet urheilukilpailuja monissa maissa. Pitbullillamme on erittäin hyviä tuloksia urheilussa. Esimerkiksi lajissa pituushyppy — 530 cm, seinäkiipeily — 380 cm!
Pitbull-kennelimme sijaitsee mäntymetsässä. Kaikki pennut kasvatetaan ekologisesti puhtaassa paikassa. He syövät super-premium penturuokaa. Pennut kävelevät 4 kertaa päivässä useita tunteja. Heillä on erinomaiset tassut, hyvä sosiaalisuus, täydellinen terveys.
Jos etsit mistä ostaa pitbull-pentu, jolla on sukutaulu, ota rohkeasti yhteyttä kenneliimme. Kun kirjoitat meille, ehkä sata, kerro ensimmäisessä viestissä itsestäsi ja perheestäsi. Muista kertoa meille, miksi tarvitset pitbull-pentua — perheelle, näyttelyihin, urheilukilpailuihin. Toivotamme koirillemme uusia aktiivisia omistajia. Toimitamme pentujamme ympäri maailmaa. Siksi, jos tarvitset toimituksen mihin tahansa maahan, se on helppoa.
Kirjoita meille ja osta sukutaululla varustettu pitbull — unelmiesi koira.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166
Terveisin Veronika Voitovska, american pitbull terrier kennelin «Dognik Bulls» johtaja. Olemme toimineet vuodesta 2011.
Kuvia aikuisista pitbulleista koirakennelistamme. Pentustasi kasvaa yhtä kaunis ja lihaksikas!


Samanlaisia ​​artikkeleita:
ADBA sukutaulu pitbull
Pitbull: rodun kuvaus, luonne, hinta