American pitbull terrier pentujen varaus

American Pit Bull Terrier pentujen varaus. Exclusive pitbull exit parittelu Puolaan!
Heinäkuussa 2023 Puolassa suunnitellaan parittelua. Pennut syntyvät syyskuussa 2023. Äiti: Dognik Bulls Godena (Campion Miller’s Wild Storm eli Castle, tuonti Amerikka x Dognik Bulls Anksunamun, tuonti Bulgaria). Isä: Maximus No Regrets (Puola, syntynyt kahdesta puolalaisesta koirasta: Maximus Mad Max x Maximus Jilindrina).
Vuoden 2022 alussa meillä oli jo pentuja vastaavasta astutuksesta Puolasta. Sitten astuimme Dognik Bulls Leilan Maximus Mad Maxin kanssa. Olemme saaneet 8 vahvaa, tervettä, aktiivista amerikanpitbullterrieripentua. Skandinaviassa ja Baltiassa ei ole sellaisia ​​pentuja kuin koirakennelimme «Dognik Bulls»!
Kerron lisää vanhemmistani. Tulevien pentujen emä on Dognik Bulls Godena. Saatu kahdelta tuontikoiralta Amerikasta ja Bulgariasta. Hänellä on täysi mestarisukutaulu näyttelyissä, urheilukilpailuissa ja työkehässä. Kantaa OFRN (Old Family Red Nose) verta isältään. Ja Jumbon äidin verta. Dognik Bulls Godena osallistuja ja näyttelyiden voittaja. Erittäin aktiivinen ja holtiton koira, harrastaa urheilua. Häneltä on saatu jo 2 pentuetta kennelimme. Godena on terve, eikä hänellä ole geneettistä ataksiaa.


Tulevien pentujen isä syntyi Puolassa. Sukutaulun lempinimi Maximus No Regrets. Tämä on erinomainen linja uros, kuljettaa Amerikan ja Puolan verta. Puhtaat linjat Maverick, Zebo, Vindicator. ADBA-näyttelyn voittaja, painonvedon urheilukilpailujen voittaja. Ei dysplasiaa (sekä kaikki sukulaiset 3 sukupolvessa!): tulokset HD-AA, 00. Ei ataksiaa. Terve, nuori, urheilullinen uros pitbull. Hänen sukulaisensa ovat mestareita painonvedossa, ADBA-näyttely Euroopassa.


Kuvassa tulevien pentujemme sukulaisia. Katso kuinka kauniita ne ovat, erinomaisella anatomialla, lihaksikkaita. Todelliset amerikkalaiset pitbull terrierit! Suomessa ei ole sellaisia ​​koiria.


Odotamme pitbull-pentujen syntymää seuraavissa väreissä: musta, suklaa, punainen punaisella nenällä, punainen mustalla nenällä, brindle punaisella nenällä, brindle mustalla nenällä.
Kaikki pennut muuttavat uusiin koteihin rokotettuina, eläinlääkinnällisellä Euroopan passilla, mikrosirulla, ADBA:n (American Dog Breeders Association) sukutaululla.
Koska kyseessä on exit astutus (eli olemme menossa Puolaan, maksamme uroksen astutuksesta, asumme Puolassa 5-6 päivää jne.), pennun hinta tulee olemaan 2000-2500 euroa. Näille pennuille ei kenelläkään ole vertaa sukutaulun, urheilullisten ominaisuuksien, anatomian ja kauneuden suhteen! Tällä hetkellä 1. oikeus valita uros ja 1. oikeus valita nainen ovat ilmaisia. Varausvakuus 500 euroa (sisältyy pennun kokonaishintaan).
Jos haluat varata amerikkalaisen pitbullterrieripennun, kirjoita meille ja kerro itsestäsi:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Pitbull Finland Suomi koirakennel
ADBA sukutaulu pitbull
Mistä ostaa pitbull?