Pentulista: pitbull pennut

Amerikkalaisten pitbullterrierien «Dognik Bulls» kennelissä on jonotuslista seuraaville astutuksille:

1. Miller’s Wild Storm aka Castle (tuotu USA:sta) x Dognik Bulls Indiana (tuotu Venäjältä). Odotamme saavamme vahvoja, nopeita ja pienikokoisia pitbulleja. Odotetut värit: suklaanpunainen nenä, punainen punainen nenä, kermanpunainen nenä. Pentujen syntymä lokakuun lopussa 2022.

2. Dognik Bulls Victor x Dognik Bulls Cutiepie. Odotamme tältä parittelulta voimakkaita, kestäviä amerikkalaisia ​​pitbullterriereitä. Odotamme vain suklaan värejä. Pentueen äiti harjoittelee aktiivisesti koulutusta ja vartijakoulutusta, osallistuu seminaareihin ja koulutuksiin. Erittäin ahkera koira. Pentueen isä on vahva urheiluuros, ei isokokoinen. Pentujen odotetaan syntyvän marras-joulukuussa 2022.


3. Poistu parittelusta Puolaan. Pentueen emä on Dognik Bulls Godena. Näyttelyissä nimetty. Johdettu kahden linjan yhdistelmästä: Old Family Red Nose (Amerikka) ja Jumbo (Jugoslavia). Tämän astutuksen pennut ovat suuruusluokkaa korkeammat kuin normaalihintamme. Isä julkaistaan ​​sivulla myöhemmin.

4. Miller’s Wild Storm aka e (tuodu Amerikasta) x Dognik Bulls Anksunamun (tuodu Bulgariasta). Odotamme erikokoisia pentuja, pojille aikuisena 20-27 kg, tytöille aikuisena 15-24 kg. Tämä on kaksoispentue. Meillä oli jo pentuja tästä astutuksesta. Lapset kasvavat sukutaululuonteisilla, aktiivisilla, uhkapelaavilla, erinomaisilla urheilu-, perhe- ja näyttelykoirilla. Värit tulee olemaan musta ja punainen. Pentujen syntymä on suunniteltu talveksi 2022-2023.

Kaikki «Dognik Bulls» —kennelin amerikkalaisen pitbullterrierin pennut muuttavat uusiin koteihin ensimmäisen rokotuksen jälkeen, mikrosirulla ja rekisteröinnillä, eläinlääkinnällinen eurooppapassi, alkuperätodistus ADBA-järjestelmässä. «Dognik Bulls» kennelin pitbull-pentujen perushinnat 1500€. Riippuen astutuksesta ja kustakin pennusta, hinta voi olla korkeampi tai alhaisempi.

Varataksesi oikeuden valita pentu ja liittyä American Pit Bull Terrier odotuslistalle, ota meihin yhteyttä millä tahansa tavalla:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166

Samanlaisia ​​artikkeleita:
Pitbullin pituus ja paino (amerikkalainen pitbullterrieri)
Pure amerikkalaiseen pitbullterrieriin (Pit Bull)
Pentulista: pitbull pennut